Αναζήτηση

Λήψεις (downloads)

Προγράμματα Δασικού Ενδιαφέροντος

Καλώς ήλθατε στο Διαδικτυακό Ιστότοπο της Ελληνικής Κοινότητας των Δασολόγων.

 Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από τον Δρ. Γιάννη Μελιάδη και βασίζεται σε μια εθελοντική προσπάθεια που έχει ως σκοπό την επιστημονική ενημέρωση, αναζήτηση, βοήθεια, την παροχή υπηρεσιών, δασικών δεδομένων και πληροφοριών, την αξιοποίηση του ελεύθερου λογισμικού, με κύριο βάρος τα θέματα των σύγχρονων τεχνολογιών. Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που παρέχουν πληροφορίες για θέματα δασολογίας, αλλά υπάρχει μία έλλειψη όσον αφορά τις σύγχρονες τεχνολογίες, το ελεύθερο λογισμικό, την ανταλλαγή απόψεων και λύσεων σε θέματα που αφορούν την επιστήμη της Δασολογίας.
Όπως γίνεται κατανοητό, αυτός ο ιστότοπος είναι ένα μέρος επικοινωνίας των εγγεγραμμένων μελών/χρηστών για την ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων και πληροφοριών και δεδομένων, προτάσεων αποδοχής λύσεων σε θέματα που αφορούν τις σύγχρονες τεχνολογίες και τη Δασολογική Επιστήμη.

Υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ιστότοπου είναι άτομα με εμπειρία σε Δασολογικά θέματα πεδίου, άρα γνώστες των περισσότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δασολόγοι συνάδελφοι. Επίσης, από άτομα που είναι γνώστες των σύγχρονων τεχνολογιών και των εφαρμογών τους και οι οποίοι έχουν προτάσεις, πιθανές λύσεις αλλά κυρίως την επιθυμία συνεργασίας με τους συναδέλφους για την αποτελμάτωση της Δασολογικής επιστήμης και την ανάδειξη των Δασολόγων σε επιστήμονες και πραγματικούς διαχειριστές του περιβάλλοντος. Ο λογότυπος μας υπό μορφή βίντεο είναι ο ακόλουθος

 

Ημερολόγιο

«  Φεβρουάριος 2019  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Απόψεις του Διαχειριστή

Χρήσιμες συμβουλές

Ροές Ειδήσεων RSS Feeds

Μετρητής επισκεπτών

conter12

Επαφές

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Καινοτόμες εφαρμογές

Τηλεσυνομιλίες

Παγκόσμιος μετεωρολογικός χάρτης