Αναζήτηση

Λήψεις (downloads)

Προγράμματα Δασικού Ενδιαφέροντος

Χιλιομετρικός πίνακας

Για τον υπολογισμό των χιλιομετρικών αποστάσεων υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που μας δίνουν με ακριβή τρόπο την ζητούμενη απόσταση. Μερικές από αυτές τις ιστοσελίδες είναι:

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/distances.asp,

http://www.apostaseis.gr/loc_ap/odigikes-apostaseis.asp,http://www.stigmap.gr/ploigisi.php κλπ

Η εφαρμογή που παρουσιάζεται δεν αποσκοπεί να υποκαταστήσει αυτές ή παρόμοιες ιστοσελίδες, αλλά προσφέρει τον τρόπο υπολογισμού των αποστάσεων σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν οι διευθύνσεις αφετηρίας, ή τερματισμού. Σε πολλές περιπτώσεις αναζητάτε την χιλιομετρική απόσταση σε περιοχές όπου δεν εμφανίζονται στους χάρτες, όπως συμβαίνει με περιοχές σε δασικές περιοχές ή σε απομακρυσμένες θέσεις σε ορεινές περιοχές. Έτσι, αν υπολογιστούν μία φορά οι αποστάσεις που ενδιαφέρουν, τότε είναι πολύ εύκολο να έχουμε τον πίνακα των χιλιομετρικών αποστάσεων που χρειαζόμαστε.

Δημιουργήθηκε το λογιστικό φύλλο που επιτρέπει τον εύκολο υπολογισμό των αποστάσεων και είναι δυνατόν να τροποποιηθεί από εσάς βάζοντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι εξισώσεις που χρησιμοποιήθηκαν είναι match, index και η Data validation. Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Ημερολόγιο

«  Οκτώβριος 2018  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Απόψεις του Διαχειριστή

Χρήσιμες συμβουλές

Ροές Ειδήσεων RSS Feeds

Τηλεσυνομιλίες

Μετρητής επισκεπτών

conter12

Επαφές

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος

Καινοτόμες εφαρμογές

Παγκόσμιος μετεωρολογικός χάρτης